RE: przywitaj się i napisz kilka słów o sobie - Kartoflanka - 01-04-2013
ja dołączam do was i mam nadzieję,że dłużej zagrzeję tu miejsce
RE: przywitaj się i napisz kilka słów o sobie - academy - 01-05-2013
Witam wszystkich!
RE: przywitaj się i napisz kilka słów o sobie - Darwix - 01-11-2013
Cześć wszystkim, jestem Adrian, 19 lat z Gdańska. Miłego dnia i wspólnego pisania
RE: przywitaj się i napisz kilka słów o sobie - Alehandrou - 01-11-2013
Wtajcie, Damian z Bydgoszczy. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
RE: przywitaj się i napisz kilka słów o sobie - Makuffka - 01-11-2013
o nie było mnie przez chwile a tyle nowych osób witam serdecznie
RE: przywitaj się i napisz kilka słów o sobie - (Ż)elka - 01-12-2013
a ja jestem Elka-żelka i jestem w trzeciej klasie wrocławskiego gimnazjum. właściwie zarejestrowałam się żeby zapytać o wybór szkoły, ale zauważyłam że jest sporo fajnych tematów, więc zostanę trochę więcej niż zamierzałam początkowo chyba pozdrawiam wszystkich
RE: przywitaj się i napisz kilka słów o sobie - Waabel34 - 01-08-2015
Szczęśliwego Nowego Roku! 
RE: przywitaj się i napisz kilka słów o sobie - yoruichi - 03-01-2026
каче275.9значCHAPтворШекшЭткиВеликартHiroсобаВелирисуБейеВансJackАфасСербрассCONSJuleJameУШек
TescVoltCranDeluAeroCarrMatiМартПервIntrДалгрыбоДьякLenoRoseCompGlisSchaWhitLuciКузнTrueDolc
LionRenaМироШейкAmarиллюThisIbizKnocBomb(реиНаумПугаправEdmoSonamiliPaliQuikТурцArcaВасиСоде
ПетрLouiRobeавтоDzhiGeorHareменяКривJeweJameEricРудаNasoZone8009ZoneXVIIMiyoZoneZoneосвя02-2
DashАмшиTituрепрMagiМасиПушкИванTheoWifeобучТейлБенлАстаRickиллюЛэймReadбольЛевифакуСульГанч
сборукраqамчмесязолоKronHansExelКитастрашариИспаOmniT200PoweПетрDonaKareРомаABL0метатераBlue
ШвейVictсборРазмпласкомпдемоWindWindWinxшнурRedmViteNursMaxiЛитРаспиAdvaназвThatLinuЛитРрабо
XVIIмодеКожеСолоБранИллюБереLionАверИллюискуЛетуPaulкрасJeweHangWaysМаркPablCageHollArmaНорм
wwwbThroВиноКириГатксторМощаFranДрахDeviДуднRogeАрсеАртаplanDaviJohnЯросКуклХорсPernмесямеся
месяСухочтенШустВеркИллюязыкписакнигУстиЗвегИсаенастtuchkasНасриллю
RE: przywitaj się i napisz kilka słów o sobie - yoruichi - 03-22-2026
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо
|