![]() |
darmowe próbki kosmetyków - Wersja do druku +- Forum Off-topic (http://www.off-topic.pl) +-- Dział: Ogólnie (http://www.off-topic.pl/forum-6.html) +--- Dział: Kobiece sprawy (http://www.off-topic.pl/forum-7.html) +--- Wątek: darmowe próbki kosmetyków (/thread-18.html) Strony:
1
2
|
darmowe próbki kosmetyków - skakAnka - 12-25-2012 ponieważ jestem biednym żuczkiem, którego nie stać na kupowanie różnych kosmetyków w ciemno często staram się korzystać z darmowych próbek, które firmy wysyłają. także w tym temacie piszcie proszę strony, na których można zamówić darmowe próbki kosmetyków. ze swojej strony mogę polecić Ziaję i Iwostin, dostałam od nich 3 próbki ![]() RE: darmowe próbki kosmetyków - Lili - 12-25-2012 chmm a ja polecam Ci zarejestrowanie się na stronie streetcom.pl to jest strona ekspertów generalnie raz na jakis czas trafaija sie fajne kompanie ![]() RE: darmowe próbki kosmetyków - skakAnka - 12-25-2012 a na czym to dokładnie polega? bo nie lubię się rejestrować bez potrzeby na stronach i rozsyłać na lewo i prawo moich danych ![]() RE: darmowe próbki kosmetyków - Lili - 12-25-2012 działa to na zasadzie szeptanego marketingu: Do kampanii rekomendacji konsumenckich - „wypróbuj i powiedz innym” - zapraszani są Eksperci Streetcom, których profil odpowiada grupie docelowej klienta. Osoby, które akceptują zaproszenie, otrzymują pełnowartościowy produkt i pełną informację o nim. Jednym z najważniejszych elementów kampanii jest przygotowanie konceptu komunikacji marki, tak aby konsumenci mieli „zaraźliwy’ temat do rozmowy. Liczymy na autentyczne, nieopłacone rekomendacje produktów uczestników kampanii i rozmowy o promowanej marce w gronie najbliższych i znajomych. Eksperci Streetcom po zalogowaniu się w systemie online raportują przebieg każdej rozmowy o produkcie. Każdy marketer ma stały dostęp online do wyników zasięgowych zamawianej przez siebie akcji. RE: darmowe próbki kosmetyków - Makuffka - 12-25-2012 (12-25-2012, 05:26 PM)skakAnka napisał(a): ponieważ jestem biednym żuczkiem, którego nie stać na kupowanie różnych kosmetyków w ciemno często staram się korzystać z darmowych próbek, które firmy wysyłają. także w tym temacie piszcie proszę strony, na których można zamówić darmowe próbki kosmetyków. a gdzie dokładnie na stronie i co dostałaś? RE: darmowe próbki kosmetyków - Wercia - 12-25-2012 Nie bardzo zrozumiałam na czym polega ten Streetcom ![]() Ja z darmowych próbek to kojarzę tylko i wyłącznie podpaski i wkładki higieniczne, ale to chyba nie o to Ci chodzi, co? ![]() RE: darmowe próbki kosmetyków - Makuffka - 12-25-2012 (12-25-2012, 10:24 PM)Wercia napisał(a): Nie bardzo zrozumiałam na czym polega ten Streetcom no chyba tak z tego wynika co Lili napisała RE: darmowe próbki kosmetyków - Wercia - 12-25-2012 Wolę się upewnić, bo też nie lubię rozdawać swoich namiarów byle komu. Lili, dostałaś coś stamtąd kiedyś? RE: darmowe próbki kosmetyków - Lili - 12-26-2012 tak jestem zarejestrowana chyba z 5 lat jak nie więcej... fajne są kompanie ostatnio dostałam 3 tubki witamin pluszzz lady do testowania ![]() RE: darmowe próbki kosmetyków - Kasia23 - 12-26-2012 ja też kiedyś się bawiłam w streetcom..jedyna wada czasem długo się czeka na te ankiety...i pół roku brak kompanii a potem uda się na 2 naraz załapac ja kiedyś testowałam mleko modyfikowane dla Niuni i piwo dla męża ![]() |