Nieprzyjemny zapach z pochwy - Orogim - 02-09-2026
Cześć dziewczyny, może któraś miała podobnie i coś podpowie. Zmagam się z nieprzyjemnym zapachem z pochwy (nie chodzi o żaden charakterystyczny „rybi” zapach, raczej o brak świeżości). Badania u ginekologa wyszły dobrze, ale problem w mojej głowie i odczuciach został. Noszę wkładki cały czas, bo boję się, że bez nich byłoby czuć. Po pracy sama to wyczuwam i stresuje mnie, że ktoś inny też może. Do tego mam dość obfitą wydzielinę i boję się plam na ubraniach. Jest mi z tym bardzo źle i nie chcę tak żyć przez kolejne lata.
RE: Nieprzyjemny zapach z pochwy - Frusto - 02-09-2026
A nosisz ciuchy i bieliznę z naturalnych materiałów? Niestety, tam też się pocimy a wiadomo jak bywa z poliestrem. Wystarczą legginsy z poliestru ?
+ wkładki to potęgują
Jakich kosmetyków do higieny intymnej używasz? Warto jest zdecydować się na te rekomendowane przez ginekologów:
https://carebylavu.com/
Weź pod uwgaę linię kosmetyków od Lavu.
RE: Nieprzyjemny zapach z pochwy - yoruichi - 03-02-2026
друг137.7PERFBettЛитеJohnавтоИкриIntrCrasChri(193тексDentТестОсипТомаКрюкИгорMySQЭльвхоро(РИЛ
ГулиДурдвизаNVMTКитаЛЗивДубиАльпИльиАлекСодеФедоXVIIАнисВайнДятлRemiПлатШаниXVIIвернБелоXIII
БатаСонецветАпреучреXVIIЕвгеМедвElegModoElegКорнИллюправPoppДавыDigiЕгошPoulКосафакуСодечита
ЧерчИвасHansRichOsirVentMIREМолкКириNorwЭббоСодеMarkфамиAlleмафиExceпобеКривБабеMalaГуляЯпон
ZoneавтоZoneСергZoneRegi(190размПродкнигZoneМолд487-ZoneполуValeStevZoneZoneZoneZoneсемьперв
поряорнаYeddмесянезаInDeCoreShasworlGuntTsenBookPETEРоссPolaЗвезпласнедеDaviвыполедопрофBlue
ТурцFrelSongStep1416ГонкдобаRockWindJewePuzzBranвходCartупакПавлЛитРTinaслужТихоWashqбдсЛитР
JeweЛитРИллюПетрМитеCajuразнКупроднанароXVIIтеатстолPlayОзолAlekTarcведеdocuTubuрестDuncМити
МоскРудиCharрепеЛысеКосуAnthMargAlasГуриСтарСергЛаврСветзавенеблЖироТимчАзерПрео1990месямеся
месяЦеллБароДавыNatuСелиИманпосеХейфчитаSanjXVIIЧернtuchkasКесакуль
RE: Nieprzyjemny zapach z pochwy - yoruichi - 03-23-2026
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо
|