12-25-2012, 05:12 PM
no i pomijając już fakt, że nie wiem na jakie konkretnie studia iść to nie wiem też na jaką uczelnię. na pewno nie chcę na drugi koniec Polski jechać, bo chciałabym jednak móc utrzymywać kontakt z rodziną i znajomymi nadal. poza tym Rzeszów ma beznadziejne połączenia z połową kraju więc bym dwa dni musiała tam dojeżdżać 
w Rzeszowie nie chciałabym studiować. kocham to miasto i w ogóle, ale chciałabym się wyprowadzić z domu i usamodzielnić i nie kryć ciągle w domu, że palę fajki
może ktoś z Was jest z jakiegoś nieodległego miasta, w którym jest jakaś w miarę dobra uczelnia i poleciłby mi je? tylko nie polecajcie mi Warszawy, bo to miasto mi podnosi ciśnienie za każdym razem gdy tam jestem

w Rzeszowie nie chciałabym studiować. kocham to miasto i w ogóle, ale chciałabym się wyprowadzić z domu i usamodzielnić i nie kryć ciągle w domu, że palę fajki

może ktoś z Was jest z jakiegoś nieodległego miasta, w którym jest jakaś w miarę dobra uczelnia i poleciłby mi je? tylko nie polecajcie mi Warszawy, bo to miasto mi podnosi ciśnienie za każdym razem gdy tam jestem

Szukam wśród wiadomości
Szukam w reklamach
W urzędach bezrobotnych
Szukam w Chile w Czadzie w Ghanie
Szukam Cię w cyfrowy dzień
Szukam w magnetycznej nocy
Szukam w mieście i szukam w sieci
Szukam w reklamach
W urzędach bezrobotnych
Szukam w Chile w Czadzie w Ghanie
Szukam Cię w cyfrowy dzień
Szukam w magnetycznej nocy