01-10-2015, 03:55 PM
właśnie przeczytałem 50 twarzy greya online i teraz czekam na film bo książka mnie bardzo zaciekawiła, ciekaw jestem czy film będzie dobrze zrobiony jak się spodziewam

właśnie przeczytałam...
|
01-10-2015, 03:55 PM
właśnie przeczytałem 50 twarzy greya online i teraz czekam na film bo książka mnie bardzo zaciekawiła, ciekaw jestem czy film będzie dobrze zrobiony jak się spodziewam
![]()
03-01-2015, 05:05 PM
wczoraj skończyłam czytać "autopsję" świetna książka, na jej i nie tylko jej podstawie jest serial partnerki. troszkę pozmieniany ale również świetny, dlatego mogę polecić
04-18-2024, 04:49 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-22-2024, 01:02 PM {2} przez Orogim.)
U mnie numer 1 zmienia się w czasie - aktualnie to jest "Wyznaję" Jaume Cabre, również "Głosy Pamano" tego samego autora. Mogę także polecić wszystko Williama Faulknera, "100 lat samotności", "Mistrz i Małgorzata", "Opowieść podręcznej", "Tysiąc jesieni Jacoba de Zoeta" - David Mitchell, "Korekty" i "Wolność" Jonathana Frantzena, "Miasto ślepców" Jose Saramago..
Jeżeli ktoś woli bardziej dobre "czytadła" a nie tylko "górną półkę", to mogę polecić powieści Kate Morton (np. Zapomniany ogród, Córka zegarmistrza), także powieści Carlosa Ruiza Zafona (Cień wiatru) i "Shantaram". Jeśli szukalibyśćie recenzji wartościowych ksiażek warto jest zerknać sobie na stronę https://ksiazkowy-stan-umyslu.pl/ |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |