01-01-2013, 04:34 PM
kooooooocham koncerty <3 nie wyobrażam sobie bez nich życia i pewnie gdybym tak naprawdę mogła wybrać coś takiego to z chęcią bym się zajęła w przyszłości organizowaniem koncertów lub festiwali właśnie <3
ja regularnie bywam oczywiście na juwenaliach studenckich, nie tylko w Rzeszowie. byłam też w Krakowie (ale te są płatne, więc byłam tylko raz) oraz w różnych okolicznych mniejszych miejscowościach, w których czasem też coś gra fajnego. poza tym oczywiście dni miasta, zakończenie wakacji i tym podobne, często zapraszają tam zespoły, których co prawda nie kocham, ale bardzo lubię posłuchać. z festiwali natomiast to byłam na Woodstocku, Jarocinie i Cieszanowie. i z pewnością jeszcze nie raz się tam wybiorę
ja regularnie bywam oczywiście na juwenaliach studenckich, nie tylko w Rzeszowie. byłam też w Krakowie (ale te są płatne, więc byłam tylko raz) oraz w różnych okolicznych mniejszych miejscowościach, w których czasem też coś gra fajnego. poza tym oczywiście dni miasta, zakończenie wakacji i tym podobne, często zapraszają tam zespoły, których co prawda nie kocham, ale bardzo lubię posłuchać. z festiwali natomiast to byłam na Woodstocku, Jarocinie i Cieszanowie. i z pewnością jeszcze nie raz się tam wybiorę

Szukam wśród wiadomości
Szukam w reklamach
W urzędach bezrobotnych
Szukam w Chile w Czadzie w Ghanie
Szukam Cię w cyfrowy dzień
Szukam w magnetycznej nocy
Szukam w mieście i szukam w sieci
Szukam w reklamach
W urzędach bezrobotnych
Szukam w Chile w Czadzie w Ghanie
Szukam Cię w cyfrowy dzień
Szukam w magnetycznej nocy