12-25-2012, 08:46 PM
Dużo też zależy od tego jakie macie paznokcie. Łatwo to wypróbować zwykłym lakierem. Jeśli schnie długo po pomalowaniu i po dwóch dniach ma odpryski tzn., że Wasza płytka szybko się natłuszcza i tipsy też nie będą miały półtora miesiąca trwałości.
Dobra kosmetyczka spiłowuje tipsa nie uszkadzając płytki - jest ich bardzo niewiele. Zanim sama zaczęłam zakładać tipsy byłam w wielu gabinetach i najgorsze są te, które robią to w godzinę. Niestety dobre założenie tipsów trwa około 2-3 godzin.
Każda z nas jest inna - musicie wypróbować i zobaczyć. Nie da się powiedzieć: załóż albo nie zakładaj.
co do substancji tu sie nie wypowiem bo nie mam do czynienia
Dobra kosmetyczka spiłowuje tipsa nie uszkadzając płytki - jest ich bardzo niewiele. Zanim sama zaczęłam zakładać tipsy byłam w wielu gabinetach i najgorsze są te, które robią to w godzinę. Niestety dobre założenie tipsów trwa około 2-3 godzin.
Każda z nas jest inna - musicie wypróbować i zobaczyć. Nie da się powiedzieć: załóż albo nie zakładaj.
co do substancji tu sie nie wypowiem bo nie mam do czynienia
Przychodzi taki moment, gdy zdajesz sobie sprawę, że nie warto się poddawać, a w głowie cichutki głos tylko podpowiada "walcz bo jest o co"