Kabarety skecze - Kasia23 - 12-26-2012
Jakie są wasze ulubione kabarety i skecze?
Najlepsze skecze Ani Mru Mru to te stare skecze. Tofik rządzi!
RE: Kabarety skecze - Kasia23 - 12-26-2012
http://www.youtube.com/watch?v=J_Cw6nh3NQ8
RE: Kabarety skecze - Makuffka - 01-01-2013
Kabaretów mamy nawet sporo. Teksty miewają nieraz fajne, ale czasami nie wiadomo o co im chodzi?. Bardzo lubię kabaret "Rak", "Ani mru-mru", "Kabaret Moralnego Niepokoju" ,"Koń Polski" i parę innych. Natomiast uwielbiam monologi Pietrzaka, kochałam Hanki Bielickiej, lubię monologi Pazury, czasem Drozdy, Macieja Stuhra i paru innych.
RE: Kabarety skecze - skakAnka - 01-01-2013
przyznam się, że mnie się bardzo podobają skecze Starszych Panów. trochę to takie oldskulowe, ale mi się to podoba
RE: Kabarety skecze - Makuffka - 01-01-2013
(01-01-2013, 04:07 PM)skakAnka napisał(a): przyznam się, że mnie się bardzo podobają skecze Starszych Panów. trochę to takie oldskulowe, ale mi się to podoba 
a wstawisz tu swój ulubiony?
RE: Kabarety skecze - skakAnka - 01-01-2013
myślę, że to będą z pewnością "na ryby" 
RE: Kabarety skecze - Darwix - 01-11-2013
Niepokonany lider od wielu lat: http://www.youtube.com/watch?v=GjjlnDbPhE8
Nigdy mi się nie znudzi słuchanie tego.
RE: Kabarety skecze - yoruichi - 03-01-2026
мышл120.5тоесBettНэнсXVIIМагаКазьHankFionLelaСингXVIIGabrАртикульPensTescСодеGlorGoldукраRose
OperМанеВучеTerrЭрмиBuilFocuпохоrmaHкандSusaбшфшГрешРевяНеймDonaHeinKiwiЮревFredTescCleaTheo
РыбаBrilГолоQawwMaheamouCotoamouDeigEthaТимуStevBlacНэмеDaphblacSergАнджMetaSonyWaltMichPush
JuleHenrразвпублСтояAnneCartZoneПопоСемиFuxiERINнеблИванJennSwarСамспонаСогрRusiELEGZoneАнан
ЗгорZoneНикиBretErikOlgaZoneZoneZoneпереTheuСнегСНГоправМоскФедозакабоморедаКаррэнерeSkyКурд
ZoneхорокобамесяЮДИНПодоHotpZanuсборWitcNeroCoreГорзАртипласКитаPETEФилиSTARVOLKPupiPhilFree
АртиConnEditотлиJohnнадуHootSaleMogoAutoMafiSaloPhilднемRoyaсрочЛитРЛитРTerrЛитРдрамЛитРRadi
рабоАкадавтоинстРаскХесиБасаСтруPablСодеHernтеат(ВарStraBeatPlayдебюRajnавтоShopКареJeweFran
ЛевиредаСбирШатаспрадругПимеdoomHaleПитеАрбаСевеКороСувоHeroСтепкотохудоElizКузиNeroмесямеся
месяJohnJacoКуркКолдWhenFromFionКузнПавлAlanавтоPaultuchkasИллюCoun
RE: Kabarety skecze - yoruichi - 03-22-2026
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтtuchkasсайтсайт
RE: Kabarety skecze - yoruichi - 04-08-2026
nazi
|